Over Mike

Mike is de jongste. Hij heeft een oudere broer: Jake, en zus: Elena. Mike werd geboren op 30 juli 2016. Hij was ernstig ziek door een fout in de aanleg van zijn darmen. Na zo'n 3 jaar vechten, ziekenhuisopnames, kritieke momenten, zorgen en operaties ging het eindelijk een hele goede kant  uit..! We durfden weer vooruit te kijken, en onze zorgen wat los te laten. 
Totdat hij steeds onverklaarbaar ziek werd. Hoge koorts, het ene na het andere virus. Allereerst werd gedacht dat dit alles in verband stond met zijn darmen. Het was dan ook een enorme klap toen wij op zijn 3e verjaardag, na een beenmergpunctie op diezelfde dag, te horen kregen dat hij Chronische Leukemie; JMML heeft. Dit is een hele zeldzame en kwaadaardige vorm (komt maar 0 tot 1 keer per jaar in Nederland voor) waarbij stamceltransplantatie de enige mogelijkheid is tot genezen. 
Mike heeft niet zomaar de bijnaam Mighty Mike gekregen. Mike heeft superkracht. Het is een  vechter en hij beschikt over heel veel levenslust. Het is onvoorstelbaar wat hij tot op heden heeft overwonnen, maar ook dat hij nu deze strijd tegen Leukemie aan moet gaan. 
Ondertussen is hij ook gewoon een peuter van 3: die van frietjes houdt, van ijsjes, van heel hard rennen en een heel goed weet wat hij wil (en wat niet!). 

Contact